Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 54 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés viennois
45 min
Bonbons chocolat viennois
50 min
Gaufres, sauce au chocolat
Brak ocen
Rochers coco et chocolat
35 min
Tarte noix de coco et chocolat sans cuisson
2 godz. 20 min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 Std. 50 Min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1h 40min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15 Min
Coupe infernale
12 godz. 45 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Biscuits granola
2h 40min