Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 54 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits des petits écoliers
3u. 50min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Tarte aux pommes
1h
Minitartelettes à la pomme, pistache et cannelle
1h 40min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50min
Burger au porc, sauce barbecue
4 Std. 50 Min
Tartelette au chocolat praliné
2 godz. 30 min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Coulant au chocolat
40min