Madeleine fourrée

Madeleine fourrée

3.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
20 pièces

Składniki

La gelée de fraise
  • 250 g de fraises
  • 150 g de sucre en poudre
  • 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
  • 120 g d'huile de coco
  • 120 g de farine de blé
  • 140 g de lait
  • 90 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 2 œufs
La coque à la fraise
  • 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona

Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 54 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 599.3 kJ / 142.5 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...