Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 70 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- confiture de fraises, ou tout autre confiture
- sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kJ / 159 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche aux framboises
2 Std. 10 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min
Purée mousseline
40 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Gâteau aux pommes
1h
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2h 25min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Gâteau moelleux au citron
1h
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Chouquettes du goûter
35min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min