Urządzenia i Akcesoria
Festive lobster pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 portions
Składniki
-
water1040 g
-
fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)1
-
ice cubes
-
cold water
-
gelatine powder1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
cream cheese120 g
-
sour cream120 g
-
lemon juice3 tsp
-
Tabasco® sauce to taste
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bread or crackers of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
357.8 kJ /
85.5 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Tuscan bean soup
30 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Boiled Eggs
20 min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Cooking potatoes
45 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min