Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Białko
- 165.9 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 141.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.2 g
- Błonnik
- 17.3 g
- Sód
- 10379 mg
Alternatywne przepisy
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Satay sauce
15min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min
Warm satay chicken salad
55 min