Urządzenia i Akcesoria
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dipping sauce
-
tamari (see Tips)60 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
coconut sugar (see Tips)1 tsp
-
fresh red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1
-
spring onion/shallot white part only, cut into pieces (3 cm)1
Gyoza meatballs
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices20 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded and cut into halves1
-
spring onion/shallot white part only, cut into pieces (3 cm)1
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)200 g
-
pork mince500 g
-
fish sauce (see Tips)10 g
-
salt2 tsp
-
baking powder½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame seeds for coating (see Tips)6 - 8 tbsp
-
extra virgin olive oil for frying2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
10379 mg
Białko
165.9 g
Kalorie
8620.6 kJ /
2052.5 kcal
Tłuszcz
141.5 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
32.2 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25 min
Coconut sage spritz (gut health)
10 min
Hoisin pork bowl
45 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min