Urządzenia i Akcesoria
Lime sour cream bundt cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
lime zest and flesh only, no white pith or pips1
-
pitted dates200 g
-
raw sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
eggs2
-
sour cream200 g
-
self-raising flour250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.8 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1203.8 kJ /
286.6 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Coffee date muffins
35 Min
Spiced chocolate doughnuts
45 Min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 Std. 10 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min