Urządzenia i Akcesoria
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)2 - 3 sprigs
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thirds (see Tips)500 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs8
-
skinless, boneless salmon fillets4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.4 mg
Białko
70.1 g
Kalorie
2723.6 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Bacon with chicken strips
15 min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Beef fajitas
30 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min