Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brown onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 800 g water
- 1 - 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs mixed fresh herbs, leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into thirds (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 8 whole eggs
- 4 skinless, boneless salmon fillets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2746.8 kJ / 654 kcal
- Białko
- 68.9 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 612.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red pesto chicken salad
35 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Beef fajitas
30 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
All-in-one chicken dinner
50 dk
Abundant breakfast bowl
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 dk
Steamed greens with lemon feta
20 min
Beef tacos
25 min
Sautéed chicken strips
15 min
Sautéed chicken cubes
15 min
Sous vide scrambled eggs
35 min