Urządzenia i Akcesoria
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)2 - 3 sprigs
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thirds (see Tips)500 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs8
-
skinless, boneless salmon fillets4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.4 mg
Białko
70.1 g
Kalorie
2723.6 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Coconut Yoghurt
19 godz. 15 min
LSA
5 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Pulled pork burger
5 godz.
Beef fajitas
30 min
Classic beef burgers
1 godz.
Berry chia jam
3 godz. 15 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min