Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brown onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 800 g water
- 1 - 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs mixed fresh herbs, leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into thirds (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 8 whole eggs
- 4 skinless, boneless salmon fillets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2746.8 kJ / 654 kcal
- Białko
- 68.9 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 612.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef tacos
25 min
Browned beef cubes (medium)
15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Bacon with chicken strips
15min
Silky sweet potato mash
25 min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Beef fajitas
30 min
Chicken teriyaki
20 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1j
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed chicken strips
15min