
Urządzenia i Akcesoria
Pieczywo maca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 kawałków
Składniki
-
mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia280 g
-
wody gorącej150 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
63.7 kcal /
266.5 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
13.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
55.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kawa mielona grubo
5 min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6)
1 godz. 15 min
Focaccia z ziemniakami i rozmarynem (z osłoną noża miksującego 2.0)
2 godz. 45 min
Paluszki z serem i ziołami
40 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6)
15 min
Włoskie grissini
2 godz.
Bułki z kminkiem
30 min
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Turecki płaski chleb
2 godz.
Podłużne bułki pszenne
3 godz. 30 min
Chleb codzienny na drożdżach
3 godz. 45 min
Szybkie kajzerki
1 godz. 50 min