Urządzenia i Akcesoria
Pieczywo maca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 kawałków
Składniki
-
280 g mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
150 g wody gorącej
-
¼ - ½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
55.2 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
266.5 kJ /
63.7 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 Min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 Min
Słonecznikowe bagietki
1 Std. 10 Min
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4 Std. 30 Min
Obwarzanki wałeckie
3 Std.
Fougasse - chleb francuski
2 Std.
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Prosty chleb mieszany
3 Std. 40 Min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Chleb codzienny na drożdżach
3 Std. 45 Min
Turecki płaski chleb
2 Std.
Bułki-trojaczki z ziarnami
2 Std. 40 Min