Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
TM6 TM5

Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)

(Brak ocen)

Składniki

  • 450 g leeks, white part only
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • ½ tsp fine sea salt
  • 400 g coconut milk
  • 1 tsp fresh root ginger, grated
  • 2 limes, finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1000 g fresh mussels, washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)
  • 4 Tbsp fresh coriander leaves
  • 1 fresh red chilli, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2352 kJ / 562 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
3 g
Sód
1044 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy