Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044 mg
Białko
34 g
Kalorie
2352 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 godz.
Marbled Chocolate Risotto
45 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Milanese risotto
25 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Classic Flammkuchen
1 godz.