Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
45 g
Kalorie
1927 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with tomato sauce
Brak ocen
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz. 5 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Brak ocen
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Creamy Tomato Soup
40 min
Browned Pork Cubes
15 min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 godz. 25 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Cherry Pistachio Energy Balls
1 godz.