Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
450
g de courge, par ex. muscade, en morceaux (4
cm) - 160 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, épépiné
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 250 g de lait de coco light
- 10 g de jus de citron vert
- 20 g de lamelles de noix de coco, séchées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 786 kJ / 189 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Risotto à la courge
35 Min
Soupe de potiron
35 Min
Purée de pommes de terre
45min
Purée de patates douces
1h
Velouté de courgettes au fromage frais
35 Min
Velouté de légumes
45min
Purée de courge en réserve
30 Min
Dal de lentilles corail (2 portions)
35 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Soupe de carottes à la menthe
35 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Blancs en neige
5 Min