Urządzenia i Akcesoria
醋溜娃娃菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
盐1 小撮
-
生抽15 克
-
香醋15 克
-
蚝油15 克
-
淀粉10 克
-
干辣椒 切段1 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
油10 克
-
娃娃菜 切小片,洗净沥干400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1084.7 mg
Białko
5 g
Kalorie
531 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny