Urządzenia i Akcesoria
牛尾萝卜汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水 焯水用600 克
-
牛尾 切成牛尾段,约1.5-2厘米厚500 克
-
姜 切片10 克
-
八角1 颗
-
葱 切段1 根
-
水1200 克
-
料酒30 克
-
白萝卜 去皮切块200 克
-
盐 约10克2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1082.7 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1195.5 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny