Urządzenia i Akcesoria
清炒胡萝卜豌豆
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
油15 克
-
胡萝卜 切丁,1×1厘米300 克
-
新鲜豌豆仁100 克
-
盐3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
514.5 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
477 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味蔬食
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny