牛肉丝炒土豆条

牛肉丝炒土豆条

4.1 29 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 牛里脊 切丝
    140 克
  • 土豆 切1×5厘米土豆条
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 老抽
    5 克
  • 生抽
    15 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 690.5 mg
Białko 20 g
Kalorie 1231 kJ / 294.5 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...