Urządzenia i Akcesoria
牛肉丝炒土豆条
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
牛里脊 切丝140 克
-
土豆 切1×5厘米土豆条300 克
-
料酒10 克
-
老抽5 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
690.5 mg
Białko
20 g
Kalorie
1231 kJ /
294.5 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常牛肉料理
8 Przepisów
Chiny
Chiny