西兰花韭黄炒虾仁

西兰花韭黄炒虾仁

3.9 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
3 人份

Składniki

  • 虾仁
    250 克
  • 1 茶匙
  • 熟油
    1 茶匙
  • 淀粉
    ½ 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 15 克
  • 2 片
  • 韭黄 切段
    100 克
  • 西兰花 切小朵,汆水后沥干
    250 克
  • 红甜椒 切丝,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.9 g
Kalorie 721 kJ / 172.3 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...