Urządzenia i Akcesoria
西兰花韭黄炒虾仁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
3 人份
Składniki
-
虾仁250 克
-
糖1 茶匙
-
油 熟油1 茶匙
-
淀粉½ 茶匙
-
盐¾ 茶匙
-
油15 克
-
姜2 片
-
韭黄 切段100 克
-
西兰花 切小朵,汆水后沥干250 克
-
红甜椒 切丝,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.9 g
Kalorie
721 kJ /
172.3 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny