Urządzenia i Akcesoria
清炖羊肉汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
羊排 约3-4厘米段400 克
-
白酒10 克
-
水 焯水用600 克
-
姜2 片
-
八角1 颗
-
水1000 克
-
大葱 切段50 克
-
白萝卜 去皮切块200 克
-
盐 约5克1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
576.3 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
683.5 kJ /
163.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny