清炖羊肉汤

清炖羊肉汤

4.7 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

  • 羊排 约3-4厘米段
    400 克
  • 白酒
    10 克
  • 焯水用
    600 克
  • 2 片
  • 八角
    1 颗
  • 1000 克
  • 大葱 切段
    50 克
  • 白萝卜 去皮切块
    200 克
  • 约5克
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 576.3 mg
Białko 13.9 g
Kalorie 683.5 kJ / 163.5 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...