Urządzenia i Akcesoria
芹菜炒牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜1 片
-
油25 克
-
牛里脊 切1×1×10厘米条70 克
-
料酒5 克
-
生抽10 克
-
糖1 小撮
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
芹菜 去除叶子,切段350 克
-
新鲜红辣椒 选用小米椒,切片2 根
-
新鲜青辣椒 选用二荆条辣椒,切片2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃家常菜
8 Przepisów
Chiny
Chiny