芹菜炒牛肉

芹菜炒牛肉

4.1 39 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 1 片
  • 25 克
  • 牛里脊 切1×1×10厘米条
    70 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 1 小撮
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 芹菜 去除叶子,切段
    350 克
  • 新鲜红辣椒 选用小米椒,切片
    2 根
  • 新鲜青辣椒 选用二荆条辣椒,切片
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8 g
Kalorie 683.3 kJ / 163.3 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...