Urządzenia i Akcesoria
茄汁蔬菜烩虾仁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
黄甜椒 去籽切块50 克
-
红甜椒 去籽切块50 克
-
番茄 切块100 克
-
番茄膏30 克
-
橄榄油15 克
-
虾仁 吸干水份100 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
-
现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
437 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny