Urządzenia i Akcesoria
辣炒鱿鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
料酒10 克
-
水600 克
-
姜 切片5 克
-
鱿鱼 切块,并切花刀250 克
-
蒜头4 瓣
-
油15 克
-
姜 切末5 克
-
葱1 支
-
洋葱 切丝10 克
-
红辣椒酱 如:湖南辣椒酱20 克
-
糖½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
新鲜香菜适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.8 g
Kalorie
588 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny