Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min
Jajka po szkocku w falafelach z sosem jogurtowym
50 min
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1 godz. 20 min
Sałatka z burakiem i ciecierzycą z dressingiem tahini (TM6, TM7)
30 min
Kremowy „serek” z nerkowców
25 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM6, TM7)
30 min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Sezamki
1 godz. 50 min
Obieranie marchewki (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Szybka zupa w proszku
10 min
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2 godz. 30 min
Mleczne cukierki
2 godz. 5 min