Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Tortille z warzywami (TM6, TM7)
20 min
Wegetariańskie spring rollsy (TM6, TM7)
1 godz.
Cosmoktail (bezalkoholowy drink)
5 min
Chrust z ziemniaków (TM5)
25 min
Surówka z tartej marchewki i cebuli (TM5)
10 min
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
1 godz. 40 min
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
1 godz.
Mleczne cukierki
2 godz. 5 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM5)
15 min
Gorąca czekolada z kawą zbożową
10 min
Sorbet z mrożonych owoców
5 min