
Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
90.8 kcal /
379.7 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
20.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
73.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Wegański sos „serowy”
20 min
Pieczone ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem
1 godz. 10 min
Surówka z brukselki z żurawiną i migdałami (TM5)
20 min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
10 min
Brazylijska surówka z burakami i marchewką (TM5)
20 min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)
10 min
Torcik lodowy Gemma z jagodami i mascarpone
31 godz.
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2 godz. 30 min
Jadalny ogródek warzywny
15 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6)
45 min
Tofucznica
30 min