Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kolorowe wrapy z krojonymi warzywami (TM7, TM6, TM5)
35 min
Biała kiełbasa w sosie chrzanowym
1 godz.
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6, TM7)
45 min
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM6, TM7)
45 min
Sezamki
1 godz. 50 min
Carpaccio z buraków z cukinią (TM6, TM7)
15 min
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
1 godz.
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6, TM7)
40 min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30 min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1 godz. 10 min
Makaron z cukinii z pesto i suszonymi pomidorami (TM6)
20 min