Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM6, TM7)
20 min
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM5)
45 min
Tureckie delicje (Lokum)
26 godz. 50 min
Lody jogurtowo-jeżynowe na patyku
4 godz. 40 min
Kawa mielona piernikowa
10 min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6, TM7)
1 godz. 15 min
Tarta z różami z jabłek (TM7, TM6)
2 godz. 50 min
Pikantne pieczone orzechy nerkowca
30 min
Słodka musztarda morelowa
55 min
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 min
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
1 godz.
Surówka brokułowa
10 min