
Urządzenia i Akcesoria
Wiśniowy szprycer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
200 g kostek lodu (patrz wskazówka)
-
200 g wiśni, świeżych bez pestek
-
20 - 30 g syropu klonowego (opcjonalnie)
-
250 g wody mineralnej, gazowanej schłodzonej
-
700 - 750 g wina musującego, typu Prosecco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
120.1 kcal /
502.4 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
8.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
12.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI III
10 Przepisów
Polska
Polska