Wiśniowy szprycer

Wiśniowy szprycer

3.5 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji

Składniki

  • 200 g kostek lodu (patrz wskazówka)
  • 200 g wiśni, świeżych bez pestek
    200 g wiśni, mrożonych, bez pestek
  • 20 - 30 g syropu klonowego (opcjonalnie)
  • 250 g wody mineralnej, gazowanej schłodzonej
  • 700 - 750 g wina musującego, typu Prosecco
    700 - 750 g wina bezalkoholowego, musującego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 120.1 kcal / 502.4 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 12.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...