Urządzenia i Akcesoria
Porcini mushroom risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Rhubarb Vanilla Flan
Brak ocen
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Cheese soufflés
30 min
Milanese risotto
25 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Mussels in coconut milk
25 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min