Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chutney z jabłek
1 Std. 20 Min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 Min
Mąka ze zmielonych ziaren zbóż
5 Min
Majonez
5 Min
Zabajone
15 Min
Groszek po francusku
55 Min
Dolnośląska zupa dziewięciozielna
30 Min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 Std. 25 Min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 Min
Musztarda gruszkowa
30 Min
Sos z czerwonego wina
40 Min
Ananasowe paczuszki
1 Std.