Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napój sojowy
12 godz. 30 min
Waniliowy napój ryżowy
1 godz.
Zielona terrina z kozim serem
4 godz. 40 min
Kokosowy chłodnik z awokado i pastą curry
40 min
Gołąbki z liści winogron z kaszą jaglaną
1 godz. 30 min
Pasta marchewkowa z figami
2 godz. 30 min
Sól ziołowa
5 min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 godz. 25 min
Purée z kapusty i kasztanów
35 min
Marmolada pomarańczowo-daktylowa
40 min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min