Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
TM5 TM6

Insalata di cetrioli con dressing all'aneto

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 4 - 5 cetrioli senza estremità, con o senza buccia (circa 800 g)
  • 200 - 250 g di panna acida
    lub 200 - 250 g di yogurt greco
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate, tritate grossolanamente
    lub 1 ½ cucchiaio di aneto secco
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaio di aceto di mele (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
451 kJ / 108 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
2.2 g
Sód
421 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy