Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 cetrioli senza estremità, con o senza buccia (circa 800 g)
-
200 - 250
g di panna acida
lub 200 - 250 g di yogurt greco - 1 - 2 cucchiaini di sale
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate, tritate grossolanamente
lub 1 ½ cucchiaio di aneto secco - 1 cucchiaino di pepe nero macinato (opcjonalnie)
- 1 cucchiaio di aceto di mele (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 451 kJ / 108 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 421 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frutta secca dolce e speziata
1h
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20p
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Brak ocen
Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)
15 min
Bulgur all'arancia con verdure (TM6)
1h
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 min
Buddha bowl riso, verdure e pollo
1h
Insalata greca con pollo marinato al vapore (TM6)
1 Std. 10 Min
Chips mais e lenticchie
35 Min
Coleslaw con Affettatutto Bimby®
15 min
Coleslaw con Affettatutto Bimby® (TM6)
15 min