
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
4 - 5 cetrioli senza estremità, con o senza buccia (circa 800 g)
-
200 - 250 g di panna acida
-
1 - 2 cucchiaini di sale
-
1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate grossolanamente
-
1 cucchiaino di pepe nero macinato (opcjonalnie)
-
1 cucchiaio di aceto di mele (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Affettatutto Bimby®
95 Przepisów
Włochy
Włochy