Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla rossa a metà in senso verticale
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
- 50 g di arachidi tostate salate
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco
- 20 g di salsa di pesce
- 20 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 peperoncino piccante fresco, privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di coriandolo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 575.8 kJ / 137.6 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 424.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse alla banana e formaggio
10 Min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 Min
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Maionese cotta
15 Min
Spuma alle fragole con crema alla menta
25 Min
Spaghetti di vetro saltati con verdure (TM6)
1 godz. 45 min
Hummus
10 Min
Spaghetti di vetro saltati con manzo e verdure (Japchae)
1 godz. 45 min
Zenzero pelato (TM6)
5 min
Infuso di scorze di agrumi
25 Min
Ratatouille galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3klst