Korma di cavolfiore a Cottura Lenta

Korma di cavolfiore a Cottura Lenta

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 50 g di mandorle a lamelle a piacere tostate
  • 450 - 500 g di cavolfiore intero (vedere consigli)
  • 1000 g di acqua
  • 3 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 150 g di pasta al curry
  • 180 g di yogurt greco
  • 120 g di panna, qualsiasi tipo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di pomodoro senza semi a dadini
  • 1 peperoncino verde fresco
  • coriandolo fresco tritato per servire
  • 4 pezzi di pane roti
    riso, bollito

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 518.7 kcal / 2170.2 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 51.6 g
Błonnik 11.2 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 2404.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...