Urządzenia i Akcesoria
Plum Clafoutis (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter at room temperature, for greasing
-
Demerara sugar to taste1 - 2 Tbsp
-
plums ripe but firm, stone removed, bottom trimmed and halved vertically (see tips)700 g
-
lemon finely grated zest and juice1
-
caster sugar plus 1 Tbsp160 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
-
medium eggs4
-
whole milk200 g
-
whipping cream100 g
-
plain flour130 g
-
fine sea salt½ tsp
-
Demerara sugar1 - 2 Tbsp
-
icing sugar for dusting1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
131.9 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1027.2 kJ /
245.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 Std.
Plum Clafoutis
1 Std. 15 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Keine Bewertungen
Baked Peaches with Meringue Topping
40 Min
Mayonnaise
5 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min