Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Meringue Stack
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Meringue
-
golden caster sugar300 g
-
large eggs separated6
-
red wine vinegar1 tsp
-
cocoa powder sifted3 Tbsp
Crème Pâtissière
-
dark chocolate small pieces or callets100 g
-
plain flour2 Tbsp
-
cocoa powder2 Tbsp
-
golden caster sugar100 g
-
whole milk200 g
-
double cream300 g
-
large eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
mini chocolate eggs for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
2567 kJ /
614 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Sugar glaze
5 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Buttercream icing
5 min
Sponge cake
1 godz. 50 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Sugar icing
5 min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 godz. 55 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3 godz. 35 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min