Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Meringue Stack
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Meringue
-
golden caster sugar300 g
-
large eggs separated6
-
red wine vinegar1 tsp
-
cocoa powder sifted3 Tbsp
Crème Pâtissière
-
dark chocolate small pieces or callets100 g
-
plain flour2 Tbsp
-
cocoa powder2 Tbsp
-
golden caster sugar100 g
-
whole milk200 g
-
double cream300 g
-
large eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
mini chocolate eggs for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
2567 kJ /
614 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Tart
4h 30min
Lemon meringue tart
2h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Sticky Toffee Puddings
1h
Marzipan
10min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Chocolate Fondants
40min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min