Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 godz. 55 min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Peach Juice
2 godz. 10 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Apple Pancakes
30 min