Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min