Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Apple, Strawberry and Ginger Mocktail
5min
Buckwheat Crêpes
30min
Green Smoothie
10min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Breakfast Burrito
50min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Green Tea with Orange and Spices
15min
Hot Chocolate
10min