![Banana and Rye Breakfast Flatbreads Banana and Rye Breakfast Flatbreads](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7C0875E-A61A-4626-B9B2-BFEF4528B2D7/Derivates/5B81F351-B9FF-4DDA-928E-ED91B6993DDD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g banana, cut in pieces
- 160 g milk
- 15 g wildflower honey
-
1
tsp dried instant yeast
lub 10 g fresh yeast, crumbled - 150 g rye flour, plus extra for dusting
- 180 g bread flour
- 1 tsp salt
- 15 g poppy seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Walnut Scones
30min
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Crunchy Granola
1u. 45min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Spelt Bread
1u. 45min
Courgette and Cocoa Cake
24klst
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Buckwheat and Cacao Granola
2 Std. 35 Min
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45min