
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon jaune coupé en quatre
- ½ bouquet de ciboulette fraîche grossièrement haché
- 8 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu (pimenton)
- 350 g d'eau bouillante
- 350 g de pommes de terre pelées, en très fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 226 kcal / 948 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Węglowodany
- 17 g