Tortilla espagnole à la ciboulette
TM6 TM5 TM31

Tortilla espagnole à la ciboulette

3.1 ( 46 ocen )

Składniki

  • 1 oignon jaune coupé en quatre
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche grossièrement haché
  • 8 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu (pimenton)
  • 350 g d'eau bouillante
  • 350 g de pommes de terre pelées, en très fines rondelles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
226 kcal / 948 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy