Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, grossièrement haché
- 8 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu (pimenton)
- 350 g d'eau bouillante
- 350 g de pommes de terre pelées, en très fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 948 kJ / 226 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Gratin de blé aux légumes
25 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Riz aux petits légumes
40 Min
Tacos au bœuf, tomates et cheddar
35min
Mon petit bol de riz cantonais
30 min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 min