
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 60 g de beurre en morceaux
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais ciselés
- 150 g de petits pois surgelés préalablement décongelés
- 125 g de mozzarella en cubes
- 75 g de farine
- 2 œufs battus
- 250 g de chapelure
- 1 l d'huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 165 kcal / 693 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 21 g