Ravioli de légumes

Ravioli de légumes

4.5 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 œufs
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g d'huile d'olive
  • 1 courgette coupée en dés (2 mm env.)
  • 1 poivron rouge coupé en dés (2 mm env.)
  • 2 tomates coupées en morceaux
  • 7 pincées de sel
  • 7 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 190 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
  • 8 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 712 kcal / 2971 kJ
Białko 25.5 g
Tłuszcz 40.3 g
Węglowodany 58.3 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 1285.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...