Poisson sauce coco

Poisson sauce coco

4.4 119 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • ¼ c. à café de cumin en poudre
  • ¼ c. à café d'origan déshydraté
  • ¼ c. à café de coriandre en poudre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café d'ail en poudre
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 4 filets de poisson blanc, sans la peau
  • 15 g de feuilles de coriandre fraîche
  • 600 g de tomates coupées en quartiers
  • 300 g d'oignons nouveaux sans tiges
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive
  • 100 g de lait de coco
  • riz cuit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 980.5 mg
Białko 35.7 g
Kalorie 1538.9 kJ / 367.8 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...