
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 100 g de courgette coupée en morceaux
- 50 g d'huile d'olive
- 1500 g d'eau
- 15 g de gros sel
-
4
dos de cabillaud
lub 4 filets de poisson blanc - 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 300 g de pâtes sèches au choix (10 min de cuisson)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 618 kcal / 2599 kJ
- Białko
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Węglowodany
- 57.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Sód
- 1050.3 mg