Urządzenia i Akcesoria
One-Pot-Pasta mit Schinken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (3 cm)80 g
-
Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Hinterschinken in Tranchen, in Stücken (5 cm)160 g
-
Frischkäse nature125 g
-
Halbrahm250 g
-
Wasser600 g
-
Salz1 TL
-
Maccheroni (Kochzeit 4-5 Min.)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
32 g
Kalorie
3058 kJ /
728 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poulet-Stroganoff
50 min
Rizi Bizi
35 min
Risotto Cinque P
30 min
Risotto Bolognese
45 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Hörnliauflauf
50 min
Ditalini mit Erbsen
35 min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Schnelle Pasta al forno
55 min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min