Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy

Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy

4.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 20 min
760 g

Składniki

  • 200 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 200 g ryżu białego, długoziarnistego
  • 360 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 178 kcal / 744.6 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 34.4 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 3.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...