Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady z wodą z ciecierzycy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
50 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
-
5 g masła
-
150 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) (patrz wskazówka)
-
1 szczypta soli
-
1 paczuszka fixu do bitej śmietany (ok. 8 g)
-
150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
74 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1220.7 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciasto na parze z borówkami z kremem cytrynowym
5 godz.
Kremowy „serek” z nerkowców
25 min
Aromatyczne biryani z soczewicą
40 min
Grejpfrutowy sorbet z szampanem
8 godz. 15 min
Zajączki z kremu cytrynowego
40 min
Biało-czerwony sernik Red Velvet
8 godz. 15 min
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
1 godz. 40 min
Sorbet z cukinii i cytryny
8 godz. 10 min
Chłodnik
10 min
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 min
Jesienna zupa z pieczonego kalafiora i soczewicy
50 min
Gulasz wołowy z dynią i kopytkami
1 godz. 45 min