Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady z wodą z ciecierzycy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
50 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
-
5 g masła
-
150 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) (patrz wskazówka)
-
1 szczypta soli
-
1 paczuszka fixu do bitej śmietany (ok. 8 g)
-
150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
74 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1220.7 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1 godz. 10 min
Kawowy sos karmelowy
45 min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM5)
35 min
Lody kokosowe
6 godz. 30 min
Budyń z syropem klonowym
20 min
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
1 godz. 40 min
Kremowa zupa z groszku
40 min
Napój kokosowy
10 min
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Chleb bezglutenowy
3 godz. 20 min
Lody stracciatella
8 godz. 15 min
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1 godz. 35 min