Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons

Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons

4.5 169 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

Les cuisses de dinde à la moutarde
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • 1 c. à café de moutarde forte
  • 60 g d'huile d'olive
  • 3 c. à soupe de sauce de soja
  • 2 cuisses de dinde, avec la peau
Le riz aux champignons
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 600 g de champignons de Paris frais émincés
  • 1 c. à soupe de crème fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 749 kcal / 3121.3 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 96.8 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 1940.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...