
Wersje kompatybilne
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalote
- 2 citrons jaunes non traités (le zeste de 2 citrons et le jus d'1 citron)
- 2 brins d'aneth frais effeuillés
- 500 g de saumon frais en cubes
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 350 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 3 brins d'aneth frais ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 526 kcal / 2200 kJ
- Białko
- 34 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Węglowodany
- 36 g