Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fraises, coupées en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 210.2 kJ / 49.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 10.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20min
Mousse de fraises et framboises
20min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Liqueur de prune au rhum
1440h
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Verrine à l'abricot
1h 35min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Nectar pomme-poire
25min