Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 1090 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt nature au Varoma
12h
Cuisson du riz basmati
35min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au café
45min
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Cuisson du riz long blanc
35min
Caramel liquide
25min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème pâtissière au caramel
50min
Foie gras sous-vide
72h
Crème pâtissière XXL
15 min
Sucre glace (200 g)
5 Min