Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 1090 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce caramel au café
45 dk
Crème dessert au caramel
1h
Crème pâtissière XXL
15 min
Caramel liquide
25min
Poires au sirop sous-vide
45 dk
Sauce au caramel
1sa 30 dk
Nougatine aux cacahuètes
1sa 30 dk
Cuisson du riz long blanc
35min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Foie gras sous-vide
72h
Crème dessert saveur madeleine
20 dk
Yaourt nature au Varoma
12 Std.