Urządzenia i Akcesoria
Caramel liquide
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
350 g
Składniki
-
300 g de sucre en poudre
-
1090 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En modes TM6 !
44 Przepisy
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Yaourt nature Mode Fermentation
12 godz. 10 min
Riz au lait caramel
1 godz. 30 min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Toffees au caramel
2 godz.
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Caramel liquide
25 min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Crème anglaise Mode Sauce
15 min