
Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
574.7 kcal /
2404.5 kJ
Białko
22.4 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
57.5 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
850.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone