Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises
- 1 gousse de vanille
- 140 g de mascarpone, très froid
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 40 g de sucre en poudre
- génoise maison, à volonté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6h 50min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 Std. 35 Min
Tiramisu aux framboises
3 Std. 20 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu aux fraises
4h 30min