Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises
- 1 gousse de vanille
- 140 g de mascarpone, très froid
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 40 g de sucre en poudre
- génoise maison, à volonté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake déstructuré aux fraises
5 Std. 25 Min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30 min
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min