Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 œufs
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Granité pomme
2h 5min
Gâteau aux poires et noisettes
1 Std. 35 Min
Galette des rois caramel et clémentine
3 Std. 20 Min
Os en chocolat
1 Std. 45 Min
Rolls au chocolat et caramel
2hod. 10min
Rochers coco
20min
Pain perdu
25min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Madeleine fourrée
2h 5min
Feuilleté chantilly et fraise
1h 15min
Coulant au chocolat
40min