
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 572 kcal / 2035 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 101 g