
Urządzenia i Akcesoria
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
30 pièces
Składniki
La ganache
-
2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
-
120 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
-
120 g de lait
-
240 g de mascarpone
Les macarons
-
150 g d'amandes en poudre
-
250 g de sucre glace
-
30 g de cacao en poudre
-
100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
126.2 kcal /
529.2 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
15.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja