Brioche tressée

Brioche tressée

4.5 105 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
2 pièces

Składniki

  • 150 g de lait
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
  • 60 g de sucre en poudre
  • 10 g de sel
  • 3 œufs dont 1 battu
  • 70 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • farine T45, pour fariner
  • 2 c. à soupe de sucre en grains

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1307 kcal / 5497 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 231 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...