Pains torsadés chinois à la vapeur
TM6 TM5 TM31

Pains torsadés chinois à la vapeur

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 130 g d'eau minérale
  • 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 200 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 5 g de sel
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
691 kJ / 165 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy