Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g d'eau minérale
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 g de sel
- 1 pincée de quatre-épices
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 691 kJ / 165 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30min
Buns à la cannelle
5 godz.
Boulettes de riz à la tomate
40min
Paillassons de pommes de terre
35min
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50min
Smoothie vert
5min
Bruschetta aux champignons et légumes d'automne
Brak ocen
Marbré sésame noir vapeur
1h 25min
Soupe ramen aux légumes et tofu
55min
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
1h 40min
Pains au yaourt orientaux
55min
Baos au poulet et curry
4h 40min