Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de champignons noirs déshydratés
La pâte à crêpe
- 100 g de farine de riz
- 100 g de farine de manioc ou de tapioca
- 1 pincée de sel
- 500 g d'eau
La farce
- 300 g de viande de porc en morceaux, découennée
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive, et peu pour huiler
- 2 c. à soupe de sauce d'huître
- 1 c. à soupe de sauce de soja
- sauce pour nems
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 704.5 kJ / 168.3 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 617.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheese naans au curry et à la coriandre
3小时 5 分钟
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min
Soupe de gyozas
1 Std.
Curry rouge de crevettes 🌶️🌶️🌶️
50 Min
Planche de beurre
15 Min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50 Min
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 Std. 40 Min
Soupe won ton
40min
Brunch d'Europe de l'Est
1 Std. 30 Min
Chocolat chaud des Incas
40min
Agua de sapo
15 Min
Chili de bœuf cétogène
3u. 10min